Овен  Ще успеете да реализирате една от най-смелите свои идеи, ако

...
 Овен 
Ще успеете да реализирате една от най-смелите свои идеи, ако
Коментари Харесай

Хороскоп за 12.10.2017

 Овен 
Ще съумеете да реализирате една от най-смелите свои хрумвания, в случай че малко поотстъпите пред основаните обичаи. Тук основното е, да не прекалявате; в случай че малко се увлечете, неотложно ще Ви разгласят за извършител, унищожител и провинен за кой-знае още какво. Съвсем не би било неприятно, да се образува краткотраен съюз с човек, който е надъхан другарски към Вас, и който не е съкрушен с дипломатически гении. Неговите качества да води договаряния, дружно с Вашата сила и витална мощ, ще образуват коктейл, под името „ Непобедимите ”. Денят се характеризира с доста висок витален капацитет – толкоз висок, че въпросът за мирното направление, в което бихте желали да насочите своите сили, става първокачествен. 
Телец   Не неприятен ден за нови инициативи, свързани с повишение на квалификацията и правене на кариера. Вие се учите бързо, елементарно запомняте нужната информация и скоро можете да встъпите в равностойна конкурентна битка с тези, които са по- опитни от Вас. Заслужава си да напомните за себе си на отдавнашни съдружници, защото тяхната поддръжка ще Ви е изключително нужна не след дълго. В кръга на своите близки може да си позволите да разпуснете. Ще съумеете да създадете спокойна и отзивчива атмосфера, която ще Ви помогне да забравите отминалите различия и спорове. Много добре ще преминат контактите с родителите и други по-възрастни родственици.    Близнаци
За този ден не си правете огромни проекти, тъй като е прекомерно евентуално те да не могат да се осъществят, и да останете разочаровани. Ако сте в началото настроени за скромни резултати, денят за Вас ще бъде спокоен, без лутане, а и ще запазите положителните си връзки с сътрудниците и шефовете. И в персоналния Ви живот обстановката е доста удобна и можете изобщо да не се опасявате, че очакванията Ви са били напразни. Изненади са вероятни, само че те ще са единствено приятни и ще носят положителни страсти. Всяка постъпка на обичания човек единствено ще го направи още по-привлекателен във Вашите очи.. 

Рак

Ще постигате положителни резултати във всичко, за което се захванете: сполучливи ще бъдат и деловите договаряния, и професионалните действия, и персоналните срещи. Само че през втората половина на деня все-пак ще зародят някакви усложнения. Отнесете се към тях умерено и не изпадайте в суматоха. Придържайте се към златната среда сред цялостната изолация от ставащото и агресивното нахлуване на хипотетичния съперник. Ако сте в брак, предлага се да вземете ефективно присъединяване в това. Което прави „ съпружеското тяло ”, като забравите за недоразуменията. Ако имате деца, връзките с тях ще са изцяло хармонични.

Лъв

Опитайте се да станете такива, каквито сте били в оня ден и час, когато във Вас са се влюбили. Това ще Ви помогне още веднъж да преживеете всички усеща, които тогава са нахлули у Вас, да оцените станалите промени, както и смисъла на Вашия обичан човек в живота ви... А и просто като опит е забавно!

Дева

Порядъчност и дисциплинираност - това са двете основни думи за днешния Ви ден. Ще се почувствате спокойни единствено в случай че се справите с близките и ги накарате да правят това, което смятате за належащо. И в случай че наоколо е обектът на Вашите въздишки, той също ще би трябвало да се преценява.

Везни

Постарайте се да се настроите на философска вълна. Не би трябвало да пришпорвате събитията, да проявявате неспокойствие и да подтискате обкръжаващите Ви. Забавянията в работата не би трябвало да Ви тормозят. Те няма да Ви попречат да достигнете задачата, в случай че не започнете да нервничите и не допуснете куп неточности. Възможно е превъзмогване на разнообразни отдавнашни различия с деловите сътрудници, които в последна сметка ще схванат, че на Вашето мнение може и би трябвало да се доверят. Неочаквана среща ще Ви накара да се замислите, до какъв брой премислени и правилни са били взетите наскоро от Вас решения, отнасящи се до персоналния Ви живот. Сега е към момента допустимо да обмислите всичко и да се откажете. 

Скорпион

Днес ще Ви бъде нужна положителната Ви памет за дати, събития и имена ( в случай че, несъмнено, имате такава). Именно това ще Ви помогне да разрешите някои проблеми с Вашия обичан човек и то по този начин, че да му стане неловко от това, че основава проблем. Даже може да се учуди и възторжено да да Ви благодари безпределно...

Стрелец

Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.

Козирог

Днес би трябвало да намерите най-малко минутка за прям диалог със своя обичан човек. Този диалог може да се покаже по- резултатаен от другите подмятания, закани или опити да докажете нещо с дейности или отстъпки. Впрочем и сами ще се убедите, стига единствено да опитате...

Водолей

Денят може да се окаже много сполучлив от финансова позиция, само че с цел да Ви донесе действителни приходи, би трябвало много да се потрудите. Днес няма да сте доста във екстаз, когато се наложи да обърнете повече внимание на децата, само че в последна сметка това ще Ви достави наслаждение. Оставените за след това работи ще припомнят за себе си и ще се наложи да се оправите с тях. Тази вечер е изключителна за Вас: послушайте лека музика и това ще Ви се отрази добре. И си осигурете приятна компания. 

Риби

Нарасналите витални сили ще Ви оказват помощ в решение на професионални задания и финансови въпроси. Хармонията в фамилните връзки и в връзките Ви с противоположния пол ще усъвършенства настроението Ви за целия ден. Времето е идеално за търсене на подпомагане и поддръжка от авторитетни хора.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР